Газов инжекцион от Техногаз Бургас

Монтажа на газова уредба намалява разходите за гориво и прави автомобила в пъти по-екологичен. Новите автомобили изискват монтаж на усъвършенствана газова уредба или по-точно газов инжекцион. Цената за монтаж на газов инжекцион зависи от двигателя на автомобила, от това колко цилиндров е той и дали е атмосферен или турбо компресорен. Някои модели автомобили със специфично управление на впръскването на бензин изискват газови инжекциони с по-мощни процесори и съответните функции на софтуера, което също е част от ценообразуването на уредбата. Монтирали сме газови инжекционни уредби на хиляди автомобили и ще Ви предложим най-доброто решение за вашия автомобил.

Консултация по телефона относно автомобила и възможните варианти
Избор на подходящ модел газов инжекцион и ценова оферта
Уточняване на изисквания и насрочване на час за монтажа на газовата уредба
Монтаж, тестване и настройка. И започвате да спестявате до 50% от цената на бензина!

Газов инжекцион на лизинг в Бургас

Всички модели газови инжекциони, предлагани от Техногаз ЕООД в Бургас могат да бъдат закупени на изплащане за период от 3 до 36 месеца. Това е една чудесна възможност за облекчаване на семейния или фирмен бюджет – купувате си газов инжекцион и с реализираната икономия от разликата в цените на горивата го изплащате! Може да изберете един от много варианти с по-големи или по-малки месечни вноски, със или без първоначална вноска, удобна за Вас дата на плащане. Искане за покупка на кредит се подава в нашия офис, само срещу лична карта. Без поръчители, без други документи! Бързо обработване на заявката и отговор до 10 минути!

Наши партньори в продажбите на газови инжекциони на изплащане в Бургас са:

  • БНП ПАРИБА (JETCREDIT)
  • ТиБиАй (TBI)
  • Unicredit Consumer Financing

📌Защо на газ?

Пътувайте комфортно с голям и мощен автомобил и харчете за гориво колкото за малка градска кола! Мислете екологично, плащайте икономично! Вредните емисии от Вашия автомобил ще са много по-ниски и щадящи околната среда! И това на два пъти по-ниска цена! Едни пари напред! Спестете до 50% от цената на бензина с газов инжекцион от Техногаз! Същите мощност и ускорение, но на половин цена! Вземете до 50% ценово предимство с газови уредби от Техногаз! Спестете първоначална вноска за нова кола (или цялата цена на употребявана) от разликата в цената на горивата! Вижте колко ще спестите за 1 годинa, ако карате по 15 000 км годишно при разход на бензин 10л/100 км и разход на газ 11.5 л/100 км Вземи на лизинг и изплащай от спестените пари за бензин!

📌Безопастно ли е да се кара на газ?

Да, монтираните от нас газови уредби са с най-високо ниво на безопасност и сигурност. Бутилката е много здрава като конструкция и материал, нивомерната система са с няколко различни защити - електромагнитен стоп клапан ( спира притока на газ при изгасване на двигателя), за превишаване на работното налягане, за 80% ограничение на пълненето, за скоростно изтичане на газ при скъсана тръба, за контролирано изпускане при пожар и недопускане повишаване на налягането заради високата температура. Монтажът е съобразен със всички правила и изисквания, компонентите и материалите са сертифицирани и одобрени за ползване в автомобилни газови системи. Газов инжекцион, монтиран  и проверен в Техногаз ЕООД Бургас е един от най-сигурните детайли на Вашият автомобил.

📌Ще може ли да се регистрира газовата уредба в КАТ?

Да, след монтажа получавате всички необходими документи - талон (розов) за първоначален преглед, сертификати за одобрение на бутилката и детайлите на газовата уредба.

📌Колко ще ми гори на газ?

Ниският разход на монтираните от нас газови инжекциони е следствие от добре подбрани компоненти ( компютър, редуктор изпарител, инжекттори), както и от безупречен монтаж и настройки по време на движение. Нормалният разход на газ е с от 5 до 20% по-висок от този на бензин. Изпробвайте калкулатора ни по-долу.

📌Каква марка компютър за газов инжекцион да избера?

Благодарение на нашите познания, опит и диагностична техника постигаме отлични резултати за мощност, динамика и нисък разход на гориво с всеки газов инжекцион, дори и от марки и модели, незакупени от нас. Ние предлагаме електронни контролери от италианските марки A.E.B., Autogasitalia, Autronic, холандската Prins, полските Europegas, STAG, Atlas Skyline.

📌Каква бутилка за газова уредба и къде да е монтирана?

Обемът и мястото за газовата бутилка е Ваш индивидуален избор. Ние ще Ви посъветваме според вида на автомобила, здравината и безопасността на монтажа, удобството при ползване. Ще Ви предложим и варианти, често избирани от клиенти със същата или подобна кола.

📌Къде да е зарядното устройство?

Най-често избираното място на зарядната чаша е при капачката на бензиновия резервоар. В някои случаи там се монтира цялата чаша, а ако е невъзможно зареждането става с поставяне на удължител (адаптор). Може да се монтира на бронята или под нея. Възможно е на заден калник, но този вариант се избира рядко. Не се допуска монтаж в багажник или купе на автомобила.

📌Какъв редуктор изпарител за газов инжекцион ми е необходим?

Редуктор изпарителят е един от най-важните компоненти на газовия инжекцион. Неговите характеристики и възможности за регулиране и подържане на налягането и дебита на газта, конструктивните му особености и площта на топлообмен, са от основно значение за мощност, динамика и нисък разход на газ, както и за надеждност и дълъг период на експлоатация. Предлагани марки изпарители за газови инжекциони в Техногаз ЕООД – Tomasetto, Autogasitalia, Magic III, KME, Valtek и други. Изпарителя на газовата уредба се подбира според мощността на автомобила, обема на двигателя и очаквания разход на газ.

📌Може ли на изплащане?

Да, може да вземете на изплащане всяка стока и услуга на стойност над 300 лева. Работим в партньорство с TBI Банк, Уникредит Консюмър Файненсинг и БНП Париба Пърсънал файненс. Предлагаме гъвкави и разнообразни схеми за разсрочено плащане на газови инжекциони с монтаж в Бургас, смяна на автогазови бутилки, ремонти и други.

📌Качествена ли е газовата уредба?

Система за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2015
Пълна проследяемост и история на извършени ремонти, монтажи на газови уредби и заменени части по дати и показания на километраж. Сертифицирани и одобрени части, компоненти и консумативи. Ремонти и монтажи по утвърдени процедури, използване на калибрирани и проверени инструменти. Контрол на процесите по време на монтажа на газови инжекциони и ремонтите, финален тест и настройка на автомобила в реални пътни условия. Съгласуване с клиента на възникнали в процеса на работа въпроси, препоръки или установени неизправности.

Калкулатор за разход на газ

Направете лесно сравнение на разходите си за гориво при ползване на пропан/бутан в сравнение с бензин.

Разход на бензин

Въведете какъв е разхода ви на бензин, текущите цени и ориентировъчно колко километра изминавате на година.

литра

километра

лева

лева

Разходи

Разхода на газ е с 15% над бензиновия. Сравнение на разход за гориво при използване на бензин или газ изчислен на годишна база при монтирана на газова уредба.

лева

лева

Спестявания

Реализирани спестявания при монтаж на газов инжекцион на годишна база и на 100 километра.

лева

лева

Колко ще струва монтажа?

Цена за газова уредба според брой цилиндри

Газов инжекцион за 3-4 цилиндрови автомобили

Газов инжекцион за 3 или 4 цилиндрови автомобили

Цена за монтаж на газов инжекцион на 3 или 4 цилиндров автомобил

Газов инжекцион за 5-6 цилиндрови автомобили

Газов инжекцион за 5 или 6 цилиндрови автомобили

Цена за монтаж на газов инжекцион за 5 или 6 цилиндрови автомобили

Газов инжекцион за 8 цилиндрови автомобили

Газов инжекцион за 8 цилиндрови автомобили

Газов инжекцион за 8 цилиндрови автомобили

Цена за монтаж на газов инжекцион за 8 цилиндрови автомобили

Газов инжекцион за автомобили

Газов инжекцион за  автомобили.

Цена за монтаж на газов инжекцион на  автомобили

Газова уредба инжекцион

Газова уредба инжекцион

Цена за монтаж на Газова уредба инжекцион