ТЕХНОГАЗ ЕООД

            ФИРМАТА Основана през 1996 година като ЕТ „Николай Петров“. През 2006 година се преобразува в ТЕХНОГАЗ ЕООД с едноличен собственик инж. Николай Петров. Предмета на дейност  на фирмата е търговия на едро и дребно, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на автомобилни газови уредби, диагностика, ремонт и настройка на автомобили и газови инжекциони с компютърна техника и газанализатор.  От 2003 година дейността на фирмата е  в собствена търговска и сервизна база. От 2008, за да отговорим на очакванията на многобройните си клиенти и да разширим обхвата на предлаганите от нас услуги стартирахме обща автосервизна дейност и търговия с авточасти, масла, ремъци, филтри, елементи от окачването и електронни компоненти за автомобили.  От ноември 2013 добавихме нова дейност в услуга на нашите клиенти -- годишни технически прегледи . Пункта за ГТП е оборудван с нова диагностична техника – спирачни стендове, стенд за проверка състоянието на амортисьорите( шок-тестер), газанализатори, димомери, уреди за проверка на фарове, детектори за откриване на изтичане на газ пропанбутан или метан. Пунктът е с 2 линии, което допринася за по-бързо обслужване на  клиентите, избягване на чакането на опашка. Сервизът и магазинът на ТЕХНОГАЗ се намират в кв. Победа, между бензиностанции ЛУКОЙЛ и ШЕЛ.

            Предлагани услуги и продукти. Подбрали сме внимателно всички детайли, материали и консумативи за Вашите газови уредби и газови инжекциони. Те, както и извършения монтаж, отговарят на Европейска регулация R67-01 и R110 и съответните им Български наредби. Всички стоки са придружени със сертификати за съответствие.

             ЕКИПЪТ Във фирмата работят високо квалифицирани специалисти с богат професионален опит и познания в областта на газовите и метанови инжекциони и на съвременните автомобилни електронни системи. Следим новостите в световната индустрия за алтернативни горива, посещаваме и организираме фирмени обучения и семинари у нас и в Европа.

            КЛИЕНТИТЕ Вие, нашите клиенти, сте най-важни за нас. Подхождаме индивидуално към всеки, стремим се да удовлетворим всяко Ваше желание, да предложим адекватно решение за всеки клиент и автомобил. Ценим високо Вашето време и пари. Работим за Вашето доверие коректно, професионално и отговорно.